FEHOVA 2021

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Zrt. megküldte a Vadászkamarának a 28. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítással, a 2021. február 11-14. között megrendezésre kerülő FeHoVa-val kapcsolatos tájékoztatót, amelyet - az eredeti szöveggel - a Vadásztársak figyelmébe ajánlunk!

 

A FeHoVa 2021. február 11-14. között várja a kiállítókat és a látogatókat!

A 2021-es kiállítás előkészületei már megkezdődtek, a szervezők dolgoznak a jövő évi újdonságokon, a sokak által várt trófeakiállításon, a népszerű hagyományos programokon, bemutatókon, versenyeken. A rendezvényre eddig 3000 m2-t foglaltak le a cégek, a törzskiállítók szinte mind beküldték már a jelentkezésüket, folyamatosan érkeznek az újabb kiállítói érdeklődések.  

A FeHoVa társrendezvénye lesz 2021-ben is a FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás, a szakmai programok sora pedig egy új, Kittenbergerről szóló konferenciával bővül.

A társas programokon történő részvétel megváltozott körülményeire és a napjainkban támasztott igényekre és elvárásokra reagálva, a Hungexpo mindent megtesz, hogy kiállítói és látogatói számáraa járvány kockázatait minimalizáló környezetet biztosítson rendezvényein.

Összeállították POST COVID kézikönyvüket, valamint meghatározták a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot, melyek részletei megtalálhatók a kiállítás honlapján.  A kialakított egészségvédelmi koncepció tartalmazza a fokozott higiéniai szabályokat, segíti a társas érintkezés szabályainak betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott kiállítások lebonyolításának ideje alatt.

Ezen szabályok betartása mellett, több mint féléves kényszerszünet után megrendezésre kerülő CONSTRUMA kiállítási csokor, valamint az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások eredményesen zárták a 2020-as évet a budapesti Kiállítási Központban.

A világjárvány okozta nehézségek ellenére a résztvevő kiállítók, látogatók és partnerek többségében pozitívan értékelték a kiállításokat. Egyetértettek abban, hogy a gazdaság újraindítása azon is múlik, hogy a cégek, az eladók és a vevők, a kiállítók és a látogatók a járvány idején is megtalálják-e a mostani eseményekhez hasonló kapcsolatteremtési lehetőségeket.

Ne feledje, 2021. február 11-14. között ismét FeHoVa!

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival!

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség decembertől a kiállítás honlapján.

A vadásztársaságok, erdészetek, horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos

belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok januártól megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ, járványügyi intézkedések és kiállítói jelentkezés: www.fehova.hu