Gyakran Ismételt Kérdések

 

Nem találsz választ? Írj nekünk: [email protected]

Mi célja az oldalnak?

Egy közösségi oldal, amely elsősorban a vadászok és vadászat kedvelőinek szól. Ígyekeztünk szem előtt tartani az említett közösség igényeit, ezért az oldalt struktúrálisan két részre osztottuk.

Külső csoport:

 

A nem regisztrált és regisztrált felhasználók szabadon megtekinthetik és használhatják az oldal nyilt tartalmi forrásait, mint a  hírek, receptek, fórum, vadkárbejlenetés és egyébb funkciók. 
A csoport regisztrált tagjai tölthetnek fel képeket, híreket,blogot, receptet, eseményt de ezek csak szerkesztői jóváhagyással kerülhetnek publikálásra. Ez azért fontos, mert nem szeretnénk, hogy a jelen témával kevésbé egyetértők rosszindulatukat ne az oldalon fejtsék ki, mivel nem ezért lett létrehozva. Aki az alábbiakkal nem ért egyet, annak nem javasoljuk az oldal használatát. 

Belső csoport:

A regisztrált tagok kérvényezhetik meghívásukat a belső csoportba, erre a regisztráció után a jobb oldali sáv "Vadásztagság igénylése" menü szolgál. Továbbá a belső csoport tagjainak lehetősége nyílik, ismerősük barátjuk meghívására, azzonnali csoporttagsággal. A csoport tagjai választhatnak a tartalom hozzáadása előtt, hogy mindenki által láthatóvá akarja tenni "Tartalom hozzáadása", vagy csak a belső csoportban, erre szintén a jobb oldalon található "Belső tartalom hozzáadása" szolgál.

 

Csoporttagság diagram szerepkörök és tevékenység szerint:

A szerepkörök magukban foglalják az alattuk megtalálható jogosultságokat is, a Vadász tagsággal rendelkező személy automatikusan rendelkezik a Látogató és Névetelen felhasználó lehetőségeivel is, viszont ettől a szerepkörtől kezdődően eldöntehti, hogy a tartalmait csak a belső kör számár a ossza meg vagy mindeki szémára publikálja. 

Csoporttagság diagram
 

Ki regisztrálhat?

Bárki, aki a vadászat iránt érdeklődik.

Hogyan lehet regisztrálni?

A portál jobb oldalán található "Regisztráció" gomb segítségével, vagy az alábbi linkre kattintva: 
https://www.vadasztarsasagok.hu/user/register

Regisztrációs blokk

 

Hogyan igényelhetek belső csport tagságot?

A sikeres regisztráció után. A jobboldali menüsávon a "Vadásztagság igénylésre" kattintva. Kérjük az igénylsnél indokolja meg, hogy miért szeretne a belső körhöz tartozni.

Vadásztagság igénylése